За нас

Фирма “БУЛТРЕЙД-94” ООД е основана в град Пловдив през 1994 г. За периода на съществуването си тя се доказва на пазара като сигурен партнъор при доставка на резервни части и оборудване произведени от Балканкар-България, STILL , LINDE Германия и др. Продуктите който предлага нашата компания включват: мотокари /Газ, Дизел/ и електрокари, високо и нископовдигачи, ръчно и електро-водими колички, дизелови и хибридни влекачи, резервни части и компоненти за тях. Предлагаме специализиран сервиз за кари с марките STILL и LINDE. Фирмата разпалагага със специализиран софтуеър за диагностика, колибровка и оптимизация.

ВАЖНО: МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ПРЕДЛАГАНИ ОТ НАС МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ СЕ НАМИРАТ В БАЗАТА НА ФИРМАТА В ПЛОВДИВ. ФИРМАТА НЕ ПРЕДЛАГА МАШИНИ ПО СНИМКА, ОПИСАНИЕ ПО КАРТИНКА И Т.Н. НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ НАМИРАЩИ СЕ В ЧУЖДИ СКЛАДОВЕ В ЗАПАДНА И ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА – БЕЛГИЯ, НИДЕРЛАНДИЯ, ЧЕХИЯ И ДР.

Качество, конкурентна цена, коректност и доверие – това са опорните точки, на които се гради фирмената ни политика. Основна дългогодишна дейност на компанията е продажбата на резервни части за кари Балканкар и продажбата и поддръжката на РЕЦИКЛИРАНИ кари и кари ВТОРА употреба внос от Германия.

Основно място в дейността на компанията заема продажбата на кари втора употреба STILL, LINDE. От 2005 година “БУЛТРЕЙД-94” ООД работи изключително и само с кари произведени в Германия.